homeprodusecomenzicontact
 

                           

Despre noi:

 Compania noastra va ofera solutii si servicii complete pentru aprovizionarea cu alimente agroalimentare, legume, fructe, de cea mai buna calitate, livrate cu promptitudine conform comenzilor, toate acestea la cel mai bun raport calitate/pret.

 Infiintata in anul 2005 compania "solutions4restaurants" a venit in intampinarea nevoilor unitatilor de alimentatie publica cu o gama completa de servicii si produse.
 Incepand cu anul 2008 firma noastra a deschis in orasul Otopeni o moderna linie de curatare ,taire si ambalare in vid a legumelor, venind astfel in ajutorul bucatariilor din domeniul HORECA.
 In anul 2009 printr-un parteneriat am lansat pe piata o gama variata de legume conservate tip muraturi, ambalate in conditii ce respecta normele de calitate si igena in vigoare.

 Calitatea produselor si serviciilor noastre a dus la cresterea numarului de clienti fideli si la dezvoltarea proportionala infrastructurii companiei,astfel incat sa putem onora la timp toate comenzile si contractele. Astazi asiguram o arie de acoperire importanta care cuprinde orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Calarasi, Fetesti, Pitesti, Ploiesti, Urziceni.

back to intro